ETUSIVU   |   RYHMÄT   |   TOIMINTAA   |   ESKARI   |   VANHEMMILLE   |   ARVOT JA TAVOITTEET   |   HISTORIA

Vanhemmille

 

 

Yhteistyö

 

Yhteistyö vanhempien ja hoitopaikan henkilökunnan välillä on ensiarvoisen tärkeää. Kerrottehan päiväkodin toiminnassa lasta ja teitä askarruttavista asioista henkilökunnalle.

 

Kasvatuskumppaneina vanhempien kanssa haluamme tukea lapsen kasvua ja kehitystä. Onnistuaksemme tässä tarvitsemme molemminpuolista vuorovaikutusta ja yhteistyötä. Kasvatuskeskustelut käydään syksyisin – tarpeen tullen useamminkin vanhempien ja työntekijöiden kesken. Niissä keskustellaan yksilöllisesti lapsen hoidosta ja kasvatuksesta.

 

Lasten tuominen ja hakeminen

 

Hakutilanteessa vastuu lapsesta siirtyy vanhemmille, kun äiti/isä on kohdannut lapsesta vastaavan päiväkodin hoitajan. Toivomme teidän huolehtivan siitä, että henkilökunta on tietoinen lapsen päiväkotiin saapumisesta ja sieltä lähtemisestä.

Vaarallisten tilanteiden välttämiseksi päiväkodissamme on tapana, että lapsi lähtee vasta vanhempien kanssa ulos portista. Huolehdithan aina myös portin sulkemisesta.

 

Mikäli lasta hakee joku muu kuin vanhemmat, on siitä aina ilmoitettava päiväkodille.

 

Sairastaminen

 

Mikäli lapsi sairastuu hoitopäivän aikana, ilmoitamme siitä välittömästi vanhemmille.

 

Kun lapsi sairastuu, hän ei voi tulla toisten lasten joukkoon. Sairaana olo ryhmässä on väsyttävää ja sairaus voi tarttua muihin. Kuumeen jälkeen on lasta syytä pitää kotona vähintään yksi kuumeeton päivä. Ilmoitathan lapsen sairastumisesta päiväkotiin. Jos lapsella on lääkekuuri, voi lääkkeen tuoda nimellä varustettuna ja valmiiksi annosteltuna henkilökunnalle.

 

Päivähoidossa olevat lapset on vakuutettu. Jos lapselle sattuu tapaturma hoitopäivän aikana, henkilökunta hoitaa lapsen tarvittaessa terveyskeskukseen. Ilmoitamme asiasta vanhemmille välittömästi. Henkilökunta on ensiaputaitoista. Jotta päiväkodin vakuutus korvaisi tapaturmasta aiheutuneet kustannukset, tulee lapsi hoitaa ensisijaisesti oman kunnan terveyskeskuksessa. Tapaturmasta aiheutuneet muut kulut korvataan vanhempien anomuksesta tapauskohtaisesti.

 

Perheen yhteystiedot

 

Tiedot pidetään aina ajan tasalla. Ilmoittakaa päiväkotiin uudet osoitteet ja puhelinnumerot, joista teidät tavoittaa päivän aikana.

 

Hinnasto

Uudet hoitomaksut 1.8.2017 alkaen

 

yli 3-vuotias  5pv/vko    899,25 €/kk, oma maksuosuus 387€/kk

alle 3-vuotias 5pv/vko 1159,25 €/kk, oma maksuosuus 387€/kk

 

yli 3-vuotias 4pv/vko     834,25€/kk, oma maksuosuus 322€/kk

alle 3-vuotias 4pv/vko 1094,25€/kk, oma maksuosuus 322€/kk

 

yli 3-vuotias 3pv/vko     770,25€/kk, oma maksuosuus 258€/kk

alle 3-vuotias 3pv/vko 1030,25€/kk, oma maksuosuus 258€/kk

 

vain eskari 4h/pvä                                      maksuton

kokopäiväinen eskari    867,93 €/kk, oma maksuosuus 334,55€/kk

 

Hakemus

Täyttäkää oheinen lomake (.xls), ja  lähettäkää se sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen:paivakoti.tuikku@kolumbus.fi

tai tulostakaa se ja lähettäkää se postiosoitteeseen:
Päiväkoti Tuikku, Karviaisrinne 2 , 00700 Helsinki.

 

Hakemus >>

Karviaisrinne 2

00700 Helsinki

(09) 347 3865

paivakoti.tuikku@kolumbus.fi

 

Aukioloajat:

Ma – Pe: 07:00 -17:00